fbpx

Avoimet työpaikat

Tuotamme asiakkaillemme onnistuneita asumisen kokemuksia Ylivieskassa, Kokkolassa ja näiden ympäryskunnissa. Onnistuneissa asumiskokemuksissa yhdistyy asiakaslähtöinen talosuunnittelu, korkeatasoinen toteutus ja terve talous. Asiakkaillemme rakentamisen korkea laatu näkyy erityisesti hyvässä viimeistelyssä.

VieskaKoti Oy on vakavarainen, kehittyvä ja hallitusti kasvava yritys. Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt

Kirvesmiehiä Kokkolan ja Ylivieskan alueelle

Kokkolan alueelle pysyvään työsuhteeseen palkkalistoille tai toimimaan omalla yrityksellä.

Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen työn vakavaraisella työnantajalla. Liity mukaan osaavaan työyhteisöön, jossa arvostetaan oma-aloitteisuutta, sitoutumista ja laadukasta työjälkeä.

Hae paikkaa

"Hyvä työporukka ja yhteishenki"

"Työn tekemisen vapaus itsenäisesti"

"Hyvä ja tasainen työllisyystilanne"

"Työvaiheiden ja kohteiden vaihtelevuus"

"Asioiden jatkuva kehittäminen"

"Aidosti pyritään tekemään ykköslaatua"

Hae työtehtävää ottamalla yhteyttä

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään asiakaskohtaiseen palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä yli 28 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2019 n.7 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talotoimituksen saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.